Ο στόχος της βελτιστοποίησης ιστοσελίδας είναι να βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει εστίαση σε βασικά ζωτικά στοιχεία του website σας, όπως η βελτιστοποίηση ταχύτητας, η φιλικότητα προς κινητά, η διαδραστικότητα και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων κ.ά.

wordpress gd1f880c4e 1280
search 1674916478

Πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης ιστοσελίδας

Η πρώτη θέση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα σημαίνει ότι αυξάνεται η προβολή του ιστοτόπου σας, μέσω της καλύτερης θέσης κατάταξης σε λέξεις-κλειδιά αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε περισσότερους επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας.

Η βελτίωση της θέσης εμφάνισης της σελίδας σας στα αποτελέσματα της οργανικής αναζήτησης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για εσάς, γιατί είναι ένα στοχευμένο και μετρήσιμο μέγεθος.

Εγώ, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία προώθησης ιστοσελίδων, βελτιστοποιώ την ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη ανακάλυψη του περιεχομένου σας από τις μηχανές αναζήτησης.

Οργανική αναζήτηση

H οργανική αναζήτηση αναφέρεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, τα οποία εμφανίζονται από τις αναζητήσεις των χρηστών. Η οργανική αναζήτηση και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι δύο έννοιες που αλληλεξαρτώνται. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας φέρνει οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα σας, η οποία είναι σημαντική για την επιτυχία της.

Καλύτερη εμπειρία χρήστη

Αναγνωρίζοντας τι ψάχνουν οι χρήστες και γιατί, βελτιστοποιώ το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, με σκοπό την αξιοποίηση του περιεχόμενου από τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, καλύτερο και ποιοτικότερο περιεχόμενο και κατά συνέπεια μια καλύτερη εμπειρία χρήστη μέσα στην ιστοσελίδα σας.

Μετρήσιμα μεγέθη

Η οργανική επισκεψιμότητα είναι απαραίτητη για τον ιστότοπό σας επειδή πρόκειται για στοχευμένη κίνηση. Το ποσοστό της επισκεψιμότητας από τις αναζητήσεις είναι ένα μετρήσιμο μέγεθος που παρακολουθώ και βελτιώνω χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το 90% των επισκεπτών έρχεται από την πρώτη και δεύτερη σελίδα αποτελεσμάτων βάσει μετρήσεων. Συνεπώς η βελτιστοποίηση έχει σκοπό την προώθηση ιστοσελίδας σας σε καλύτερη θέση, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης SERPS, και αυτό σας παρέχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να εμφανίζεστε σε καλύτερη θέση έναντι των ανταγωνιστών σας.

Στείλτε μου το μήνυμά σας, κάνοντας click στο κουμπί “Αποστολή”