Η πλατφόρμα WordPress είναι η πιο διαδεδομένη και αξιόπιστη πλατφόρμα κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων παγκοσμίως, με τεράστια κοινότητα υποστήριξης και απεριόριστο πλήθος εφαρμογών και δυνατοτήτων. H κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress προσφέρεται για τη δημιουργία εντυπωσιακών ιστοσελίδων με πολύ όμορφο σχεδιασμό, responsive website design και γρήγορη φόρτωση.

wordpress gd1f880c4e 1280
wordpress design 1673788128

Πλεονεκτήματα

Ένας από τους βασικότερους λόγους που επιλέγω το WordPress για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, είναι το γεγονός ότι παρέχει τεράστια ευκολία στη χρήση της, τόσο για την προσθήκη νέου περιεχομένου όσο και τη διαχείριση του ήδη υπάρχοντος.

Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό και πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System). Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες και ενός συστήματος πρόσθετων (plugins).

Χαρακτηριστικά πακέτου κατασκευής ιστοσελίδας με WordPress

Το WordPress αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο και εύκολο τρόπο για να προωθηθεί το brand name της κάθε επιχείρησης. Οι πρότυποι κώδικες με την πληθώρα εργαλείων δημιουργούν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Διαθέτει ένα εύκολο και φιλικό περιβάλλον χρήστη. Δημιουργώ ένα περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο διευκολύνει τον διαχειριστή και τον επισκέπτη της ιστοσελίδας χωρίς να τον κουράζει ή να τον δυσκολεύει.

Παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια. Σας παρέχω τα εχέγγυα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και του ιστοτόπου σας. Κακόβουλα λογισμικά και κακόβουλοι χρήστες δεν μπορούν να σας βλάψουν.

Άπειρες δυνατότητες επέκτασης. Η πλατφόρμα που χρησιμοποιώ παρέχει άπειρες λειτουργίες, που βοηθούν την επιχείρηση σας να επεκταθεί εντός και εκτός συνόρων.

Στείλτε μου το μήνυμά σας, κάνοντας click στο κουμπί “Αποστολή”