Τι περιλαμβάνει η συντήρηση ιστοσελίδας;

Η συντήρηση ιστοσελίδας είναι η διαδικασία παρακολούθησης του website σας και διασφαλίζει ότι όλα τα τμήματα είναι πλήρως ενημερωμένα και λειτουργικά. Αυτό είναι απαραίτητο να γίνεται σε τακτική βάση για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο, ασφαλή και αξιόπιστο. Επιπλέον, βελτιώνει τη θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, ενώ συμβάλει και στην αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Είτε είστε επιχείρηση, είτε είστε ιδιώτης, είναι απαραίτητο να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο και ασφαλή. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε και να συνδέεστε με στοχευμένους πελάτες και πιθανούς επισκέπτες στον ιστότοπό σας, αποτρέποντας ταυτόχρονα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της σελίδας σας.

website maintenance 1674913190
search 1674916478

Γιατί ειναι απαραίτητη η συντήρηση ιστοσελίδας;

Ο ιστότοπός σας είναι πιθανότατα το πρώτο πράγμα που αναζητούν οι χρήστες που ψάχνουν στο διαδίκτυο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Για αυτό τον λόγο η συντήρηση του ιστοτόπου σας είναι ζωτικής σημασίας.

Η τακτική ενημέρωση του περιεχομένου βοηθάει τον ιστότοπό σας, ώστε να προσελκύει και να διατηρεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών, διατηρώντας παράλληλα και μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERPS).

Η τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του ιστοτόπου σας σε μηνιαία βάση περιλαμβάνει τον έλεγχο ταχύτητας, τη διενέργεια ελέγχων ασφαλείας, τα αντίγραφα ασφαλείας, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης SEO και τον έλεγχο της καλής λειτουργίας των τμημάτων του website σας.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συντήρησης ιστοσελίδας;

Όλα τα τμήματα της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητο να είναι ενημερωμένα με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικών. Για παράδειγμα το σύστημα διαχείρισης (CMS), το θέμα (theme) και τα πρόσθετα (plugins).

Τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας θα εκτελούνται αυτόματα σε μηνιαία βάση και θα αποκαθίστανται τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες.

Αναλαμβάνω την ανανέωση της ιστοσελίδας σας με νέο περιεχόμενο. Ελέγχω τακτικά το περιεχόμενό σας, διορθώνω τυχόν λάθη και εμπλουτίζω το περιεχόμενο σας με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά (search keywords) σε εβδομαδιαία βάση.

Η ασφάλεια είναι ο πρωταρχικός μου στόχος στη συντήρηση του ιστότοπου σας. Η τακτική σάρωση για κενά ασφαλείας διασφαλίζει ότι τα κακόβουλα λογισμικά και οι κακόβουλοι χρήστες δεν μπορούν να σας βλάψουν.

Στείλτε μου το μήνυμά σας,κάνοντας click στο κουμπί “Αποστολή”